Om mig

Petra Lindell

Vem är då jag?

Petra är simmartjejen som tog ett extra simtag upp på torra land och blev en landkrabba… en torr sådan! Efter många års träning hade min hud tagit mycket stryk av allt vatten och klor vilket ledde till att jag blev en riktig torris. De flesta lotioner och krämer testades men inget hjälpte utan tvärtom så blev jag bara ännu torrare och mer beroende – en ond cirkel var ett faktum.

Fjällande hudflagor på kroppen och spruckna händer var vardagsmat för mig och trodde i min enfald att det bara var att gilla läget. I ren desperation fortsatte jag att inhandla likväl billiga som dyra krämer utan att över huvudtaget veta vad jag smetade på min hud. Att försöka läsa innehållsförteckningen var rena grekiskan så det var bara att lägga ner det.

Åren gick och jag skulle hinna bli 35 år innan jag kom på vad jag verkligen ville syssla med här i livet. Av en händelse kom jag i kontakt med Lena Losciale som har varit lärare på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, numera driver hon Ekotemplet. Lena fångade genast mitt intresse för Naturkosmetiken. Att det dessutom fanns en yrkesutbildning är helt fantastiskt och nu är det en självklarhet för mig att sprida mina kunskaper vidare genom ekologiska hud- och kroppsvårdsbehandlingar, kundkvällar och mycket mera.

Min salong finns på Bjuvsleden 11 i Mörarp (vid ICA-Träffen) dit alla är hjärtligt välkomna!

Se under fliken Kontakt för närmare vägbeskrivning!