Massage

Ryggmassage

Rygg / Nacke / Axlar

60 min / 700 kr

Är du stel, öm, trött och sliten i rygg/ nacke/ axlar? Då passar denna djupgående massagen alldeles ypperligt. Den ökar bl.a blodcirkulationen och släpper på spänningar i just dessa områden.

Behandlingen börjar med att man ligger på magen och ryggen mjukas upp och arbetas igenom ordentligt för att sedan gå upp och jobba på axlar och nacke. Efter det får du lägga dig på rygg och då jobbar jag lugnt och metodiskt igenom axlarna ända upp till skallbasen.

Helkroppsmassage Avslappning / Taktil

60 min / 700 kr

Här går jag igenom hela kroppen lugnt och metodiskt. Du kommer ner i djup avslappning som låter oxytocinet (kroppens ”må-bra” hormon) i kroppen frigöras. Oxytocinet frisläpps vid kroppslig beröring som dämpar ångest och stress. Det har en läkande effekt och man blir mindre mottaglig för infektioner.

Gravidmassage

45 min / 500 kr

Denna behandling startar ofta (beror på hur långt du är gången i din graviditet) med ett skönt fotbad. Sedan ligger du på sidan och jag masserar lugnt och metodiskt först ena halvan av ländrygg, rygg, axlar, nacke för att sedan gå över andra sidan av ryggen. Därefter ligger du på rygg och här jobbar jag med avslappnande massagerörelser på dekolltage, överarmar, axlar samt nacke.

Barnmassage

30 min / 300 kr

En hel del frågar om jag gör massage på barn – och självklart gör jag det! Den utförs som Rygg/Nacke/Axlar om man inte vill ha det på något annat sätt. Alla behöver massage gammal som ung, otränad som tränad!

Barn har en förmåga att komma ner i djupare avslappning fortare än vi vuxna, så deras återhämtning av kroppen går mycket snabbare.

Regndroppsmassage – RDT

45 min / 600 kr

Detta är en kraftfull men samtidigt behaglig, avslappnande och skonsam behandling av rygg och fötter med 100% rena eteriska oljor, som kan ta bort rygg- och nackvärk samtidigt som de stärker ditt immunförsvar! Passar personer som är beröringskänsliga.

Denna uppskattade behandlingsmetod hjälper kroppen att korrigera deffekter i ryggraden genom att man använder just rena eteriska oljor som hämmar inflammationer, bakterier och virus utan att ge några biverkningar. Behandlingen börjar med att man inspekterar hur ryggen ser ut och noterar eventuella ojämnheter i ryggrad samt muskulatur, även benlängd för att kontrollera ev. längdskillnad.Därefter startar behandlingen med att man applicerar de olika oljorna (8st) under fötterna med en speciell teknik. Därefter får klienten lägga sig på mage och behandlingen fortsätter med oljorna på ryggen. Efter att man använt samtliga oljor masseras ryggen lugnt och behagligt in med massageolja. I slutet lägger man en varm fuktig handduk över ryggraden och en förnimmelse av värme ökar markant, så ju mer inflammation och virus som finns längs ryggraden, desto varmare kan området bli. Efter avslutad behandling kontrolleras rygg och benlängd igen för att se om eventuella ojämnheter eller längdskillnad har jämnat ut sig.

Läs mer om Regndroppsmassage

Healing

45 min / 500 kr

Ett annat sätt att komma i balans i kropp & knopp är healing. En mjuk, stilla men djup healingbehandling som kan kännas som tryck, pirrningar, en känsla av att vara tung eller svävande lätt samt syn- & hörselintryck.  Vi är alla olika men energin och frekvenserna finns där hela tiden, jag är bara en del av verktyget – resten tar din kropp hand om.